Foto Ad Schaap
Welkom op de website van Ad Schaap
Freelance fotograaf en journalist voor lokale media in de regio Haarlem
Terug startpagina |   Copyright © Ad Schaap   Alle rechten voorbehouden.  |  Gebruiksvoorwaarden   |  Contact
Start.Evenementen.Nieuws.Haarlem / e.o..Muzikaal.Video.
2011-11-11
Koninklijke onderscheidingen bij huldiging in Haarlem voor NL honkbalploeg

Haarlem – Vrijdagmiddag 11 november mocht minister Edith Schippers in het Haarlemse Teylersmuseum maar liefst drie koninklijke onderscheidingen uitreiken tijdens de huldiging van de Nederlandse honkbalploeg die vorige maand in Panama de wereldtitel in de wacht sleepte. Coach Brian Farley, aanvoerder Sidney de Jong en oud-bondscoach en directeur van de KNBSB Robert Eenhoorn kregen de versierselen opgespeld die horen bij de benoeming tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

 

Het team van de NL honkbalploeg kwam na een rondvaart door het Spaarne om 16.00 uur in het centrum van Haarlem aan. Na het officiële gedeelte in het Teylersmuseum ging de ploeg door naar de Haarlemse Grote Markt voor een warme huldiging door zo’n 2000 fans.

 

De honkballers gaan 6 dagen na de huldiging in Haarlem weer beginnen aan de training. Donderdag staat de eerste sessie in het krachthonk op het programma, ruim een maand na het pakken van de wereldtitel in Panama. Tot de kerst focust de ploeg van coach Brian Farley zich op krachttraining. In januari vertrekt Oranje zoals gebruikelijk naar Florida om zich in de Amerikaanse zon voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

 

VIDEO
picasa