Foto Ad Schaap
Welkom op de website van Ad Schaap
Freelance fotograaf en journalist voor lokale media in de regio Haarlem
Terug startpagina |   Copyright © Ad Schaap   Alle rechten voorbehouden.  |  Gebruiksvoorwaarden   |  Contact
Start.Evenementen.Nieuws.Haarlem / e.o..Muzikaal.Video.
2012-01-28 Haarlem Roze Stad van start met Kick iT Off!
VIDEO

Openingsfeest Haarlems Roze Jaar met Kick iT Off!

HAARLEM - Kick iT Off, het super openingsfeest in de Lichtfabriek waarmee de festiviteiten van Haarlem Roze Stad op zaterdagavond 28 januari van start ging, was uitverkocht.

 

De maximale capaciteit van twee zalen van De Lichtfabriek, het Oliehuis en het Meterhuis,  met ongeveer zeshonderd plaatsen werd benut voor het feest dat zaterdag om 22 uur begon en rond 4 uur zondag ochtend eindigde.

 

Dj Roberto, Dj Marcello en DJ Jean. Drie grote namen uit de legendarische iT danstempel maar nooit stonden ze samen in een line-up. Speciaal voor het openingsfeest van het Haarlemse Roze Jaar kwamen zij naar De Lichtfabriek. Het thema van het openingsfeest was ook niet voor niets Kick iT Off!

 

Voor 2012 is Haarlem tot Roze Stad van het jaar gekozen. De stichting 'Roze Stad' wilt het hele jaar in en rond de stad roze evenementen organiseren, zoals (thema )feesten, live debatten, sportevenementen en activiteiten rondom film en literatuur. Daarnaast vindt stichting 'Roze Stad' dat er jaarlijkse terugkerende Haarlemse evenementen, een Roze randje krijgen. Op 7 juli is het Roze Zaterdag.