Foto Ad Schaap
Welkom op de website van Ad Schaap
Freelance fotograaf en journalist voor lokale media in de regio Haarlem
Terug startpagina |   Copyright © Ad Schaap   Alle rechten voorbehouden.  |  Gebruiksvoorwaarden   |  Contact
Start.Evenementen.Nieuws.Haarlem / e.o..Muzikaal.Video.

Haarlem Jazz & More met Wouter Hamel

HAARLEM - De organisatie van Haarlem Jazz & More had voor de vrijdagavond 17 augustus opnieuw toppers in gezet. Op de Grote Markt waren onder andere te zien en te horen Charlene en Wouter Hamel. Volgens traditie was Jamento op het Klokhuisplein en na een stroomstoring de Disco Disciples op de Oude Groenmarkt. De presentatie op het hoofdpodium was in handen van Goede Tijden Slechte Tijden-actrice Gigi Ravelli.

 

Haarlem Jazz & More zaterdagavond “uitverkocht”.

HAARLEM - Zaterdag 18 augustus was in Haarlem de laatste dag van het Jazz & More Festival 2012. Op de Grote Markt volgde de ene na de andere topper in rap tempo op het podium. Klinkende namen als Jules Deelder, Rilan & the Bombardiers, Nils Krake, Waylon, DJ Roog, Tara McDonald & The New Amsterdam Orchestra. Rond 23 uur kwam via de media het verzoek om niet meer naar de Grote Markt te komen want er kon geen mens meer bij.

HAARLEM - Zaterdag 18 augustus was in Haarlem de laatste dag van het Jazz & More Festival 2012. Zangeres Giovanca kwam tijdens haar optreden op de Grote Markt, tussen 21 uur en 22 uur, samen met het massaal toe gestroomde publiek, één minuut in actie tegen moedersterfte. Daarmee liet Giovanca, goede doelen ambassadeur van AMREF Flying Doctors, haar betrokkenheid bij dit onderwerp zien.

 

Elk jaar sterven meer dan 290.000 vrouwen in ontwikkelingslanden tijdens de zwangerschap of bevalling. Dat is bijna 1 vrouw per minuut. Daarom vragen Simavi en Esta 1 minuut van je. 1 minuut voor de strijd tegen moedersterfte. 1 minuut van jouw kostbare tijd, aandacht en vooral inzet. Want in slechts 1 minuut kun jij het verschil maken voor moeders in ontwikkelingslanden.

 

Doe mee met de actie, geef ook jouw minuut tegen de moedersterfte. Geef de linkregel van dit filmpje door aan vrienden en kennissen en vraag hun 1 minuut om de linkregel weer door te geven.

Haarlem Jazz & More met Giovanca -de 1 minuut tegen moedersterfte-
VIDEO
VIDEO
VIDEO

Video:

Rilan & the Bombardiers

Nils Krake

Waylon DJ Roog

Tara McDonald

The New Amsterdam Orchestra

Video: Wouter Hamel