Foto Ad Schaap
Welkom op de website van Ad Schaap
Freelance fotograaf en journalist voor lokale media in de regio Haarlem
Terug startpagina |   Copyright © Ad Schaap   Alle rechten voorbehouden.  |  Gebruiksvoorwaarden   |  Contact
Start.Evenementen.Nieuws.Haarlem / e.o..Muzikaal.Video.

HAARLEM – Op vrijdagavond 5 april won het elektronische live duo Baptist zowel de juryprijs als de publieksprijs van de Rob Acda Award 2012/2013. Baptist nam het in een finale van hoog niveau op tegen The Mieters, Orgaanklap, Field of Steel en Who vs Who in de Grote Zaal van Patronaat. Baptist trok alles uit de kast met visuals, een koor en een eigengemaakte DJ booth. Ze gaan naar huis met onder andere het openingsoptreden van Bevrijdingspop 2013 en een voorprogramma in Patronaat.

 

Who vs Who maakte ook indruk op de jury door goed, gedreven en strak spel en wonnen de tweede plaats. Who vs Who nam onder andere 500 buttons van Merchandise.nl mee naar huis.

 

Field of Steel werd derde en ging ervandoor met onder andere een betaald optreden op Beeckestijnpop.

 

Wat is de Rob Acda Award?

De Rob Acda Award is een muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Zij krijgen middels de competitie de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. De Rob Acda Award is opgericht als eerbetoon aan de (veel te vroeg) overleden Rob Acda, de eerste programmeur van Patronaat en manager van groepen als De Dijk en The Pretty Things.

2013-04-05 Baptist wint 18e Rob Acda Award
VIDEO